Ā Ā·Ā 

ONK korte baan Tilburg 2019

Tijdens de ONK korte baan in Tilburg heb ik de 50, 100 en 200 meter schoolslag gezwommen. Dit kampioenschap zat voor mij in een hele drukke periode met school. Naast 20 weken lang 28 uur per week stage te lopen heb ik daarnaast ook nog de tijd moeten vinden om te kunnen trainen voor het NK. In deze blog lees je meer over mijn resultaten tijdens de NK.

Ā 

Op vrijdag heb ik de 50 meter schoolslag gezwommen en ben ik niet bij de top 8 van NederlandĀ geĆ«indigd. In de B-finale ging de race niet zoalsĀ gehoopt en ben ik uiteindelijk 13e van Nederland geworden. Op zaterdag heb ik de 200 meter schoolslag gezwommen en was ik na de series als 4e door naar de A-finale. In de A-finale zwom ik weliswaar sneller, maar eindigde ikĀ als 5e van Nederland. Op de slotdag van het NK heb ik de 100 meter schoolslag gezwommen en ben ik als titel verdediger als 8steĀ geĆ«indigd. De resultaten van het NK waren niet zoals gehoopt, maar ik heb mij het afgelopen half jaarĀ gefocust op school en heb mijn Mediorstage uiteindelijk met een 8 afgesloten. Het enige wat ik nu nog moet doen is mijn seniorstage en scriptie. Echter heb ik na de teleurstellende resultaten van de NK besloten om mij voor 3 maanden te richten op het zwemmen en tijdelijk te stoppen met school. Ik wil me in April tijdens de Swimcup Den Haag en OKT Eindhoven namelijk kwalificeren voor de Post-EJK. Als ik de limiet daarvoor haal mag ik met de senioren mee met de Europese Kampioenschappen die komendeĀ zomer in Budapest gehouden worden.


Partners

Optiek van Veen

Goed zicht is heel belangrijk tijdens het zwemmen. Optiek van Veen uit Nunspeet ondersteund mij om goed te kunnen zien tijdens het zwemmen.

Evisumservice.nl

Gaat u binnenkort op reis of op vakantie en heeft u een visum nodig?

Evisumservice is de specialist in het aanvragen van uw visum!Ā 

Uw logo hier?

Heeft u een eigen bedrijf of webshop en wilt u uw logo op mijn website?Ā Neem contact op via hetĀ contactformulierĀ en vraag naar de voorwaarden.


Write a comment

Comments: 0